Důvody, proč si pořídit himalájskou solnou lampu

Originální himalajské solné lampy přírodní se vyrábí z kousků himalájskách solných krystalů. Díky jejich těžbě je jisté, že každá lampa je naprostým originálem. Nikdy se nepovede dosáhnout stejného tvaru u dvou odlišných kusů, takže si můžete být jisti, že solná lampa je vždy jedinečný kousek, který doladí váš interiér. Kromě toho mají však solné lampy mnoho zdraví přínosných benefitů.

Uvolňují negativní ionty do ovzduší

Všechny přístroje, které máte v domácnosti uvolňují do ovzduší elektromagnetické záření, které při delším působení nepůsobí dobře na fyzické ani psychické zdraví každého z nás. Solné lampy vyzařují do ovzduší negativní ionty, které toto záření emitují.

Buďte výkonnější

Vystavení negativním iontům ze solné lampy snižuje stres a zvyšuje celkový výkon. Ionty zvyšují přísun krve a kyslíku do mozku, díky čemuž jsou himalájské solné lampy skvělé při zlepšování koncentrace. Poskytují také podporu neurotransmiteru serotoninu, který doslova vytváří pocit štěstí.

Snižte hladinu stresu a relaxujte

Solné svícny a solné lampy mohou být použity jako pomůcka při terapii barvami (chromoterapie), alternativní metoda diagnostiky a léčby velkého počtu nemocí. Vytvářejí měkké světlo v barvách okolní oranžové, žluté a červené barvy, které mimo jiné pomáhá snižovat stres, bojuje s poruchou pozornosti a celkovou relaxací. Klidné světlo má vyvážit fyzickou, duchovní a emoční energii.

Zlepšete svůj spánek

O negativních iontech z himalájské solné lampy se říká, že uklidňují, což z nich činí oblíbeného pomocníka pro lepší spánek. Také v přímém vztahu k chromoterapii může uklidňující světlo pomoci lidem trpícím nespavostí.

Na webu magieprirody.cz objevíte obrovský výběr solných lamp, ale také mnoho jiných produktů z darů přírody. Velmi oblíbená jsou yoni vajíčka, která doporučují i hollywoodské hvězdy.