Domněnky týkající se profesionálních malířů. Co si lidé myslí a není pravda?

Když se před někým zmíníte, že plánujete vymalovat místnosti, většinou uslyšíte odpověď typu: ,,Radši to udělej sám, žádné malíře pokojů si domů netahej, nestojí to za to.” Většina lidí odpovědi uvěří, i když se nezeptá na důvod zmíněné tvrzení. Je to však škoda, nechat si vymalovat byt nebo pokoj od profesionálního malíře, to s sebou nese řadu výhod. Vyvraťme si proto domněnky tkvící v hlavách lidí, vyvraťme tak to, co není pravda.

Malíři udělají jenom velký nepořádek

To není pravda. Pokud si zavoláte malíře pokojů z firmy Malíři-natěrači, velice rychle zjistíte, že jste se spletli. K službám firmy, která se zaměřuje na malování bytu a malování pokojů ve městech Ostrava, Frýdek-Místek, Karviná, Havířov, Nový Jičín, Třinec, Olomouc a Brno, patří i příprava k malbě, tedy zajištění toho, aby nedošlo ke zbytečnému nepořádku. Větší nepořádek by spíše nadělali ti, kteří nepatří k profesionálům.

Vymalovat sám je výhodnější

Už ani to neplatí. Zatímco malíři si přinesou barvy, pomůcky a další věci s sebou, vy si pro všechno musíte jít do obchodu, nakoupit to, co budete potřebovat, musíte investovat svůj čas do nakupování i do samotného malování pokojů, také do úklidu, který bude po malování následovat. Podtrženo, sečteno, bude lepší, hlavně výhodnější, když si na malování interiéru pozvete zkušené malíře z Ostravy.

Malíři používají jen škodlivé barvy

To už také není pravda. Dnes se používají hlavně moderní barvy, které nejsou zdraví škodlivé. Díky tomu je navíc možné malovat i v zimě, kdy životnost nátěru stoupá díky vytápěným místnostem. Mimochodem, věděli jste, že malovat v zimě není nijak zakázané? Mnozí lidé se domnívají, že to zakázané je, protože se nesmí větrat. Jenže větrání k malování pokojů nepotřebujete. Naopak je lepší pro malování zima, kdy je v interiérech suchý vzduch a zapnuté topení.

Malíři si dávají na čas

Opět to záleží dle toho, do rukou jaké firmy se vložíte. Pokud se vložíte do rukou výše zmíněné firmy, budete mít vymalováno jedna, dvě. Nevěříte? Vyzkoušejte!