Na montáž oken se vyplatí specialisté

Touto činností se zabývá společnost Montáže Kučera – fasády, okna. Provádí nejen montáž oken, ale i zateplování budov a další stavební práce. Pokud se jedná o montáže výplní jakýchkoliv stavebních otvorů, můžete si objednat výplně plastové, dřevěné nebo hliníkové.

Kromě toho firma provádí i demontáže a veškeré související zednické práce, likvidace vybouraných starých výplní či nepotřebného stavebního materiálu, kompletní zateplovací systémy fasád a další zakázky týkající se obytných, průmyslových či komerčních objektů.

Proč si zvolit specialisty

ostrava-vitkovice-ul.-starobni-r.2013-a-Pokud si objednáte u společnosti Montáže Kučera jakoukoliv zakázku, nejprve se k vám dostaví technik, který s vámi zkonzultuje vaše představy a požadavky. Na místě zaměří příslušný prostor a projedná s vámi celý postup prací. To znamená nejen samotnou montáž oken, ale i veškeré přípravné a související práce. Pokud se jedná o stavební úpravu, provádí se vybourání stavebních výplní, čištění stavebních otvorů a celková příprava pro osazení výplně. Pak již následuje instalace a ukotvení spojené s instalací těsnění nových výplní, aby se mohla následně osadit nová okna nebo dveře.

Požadavky zákazníka na prvním místě

orlova-ul.-sadova-r.2012-b-V souladu s požadavkem zákazníka se může namontovat vnější i vnitřní parapet, žaluzie, případně podle výběru zákazníka jiné stínící doplňky. Po skončení prací se provádí zednické začištění kolem nových výplní a na úplný závěr je pro pracovníky firmy Montáže Kučera naprostou samozřejmostí úklid celého prostoru, odvoz a likvidace nepotřebného materiálu, obalů, stavební suti, aby se zákazník nemusel o nic starat a mohl po převzetí díla bez problémů ihned používat nové okno či dveře.

Mnohdy je potřeba namontovat pouze různé doplňky, jako jsou okenní parapety, vnitřní či vnější žaluzie, předokenní rolety, různé sítě, pákové ovladače oken a další užitečné věci. Rovněž tuto službu firma zajišťuje, takže není žádný problém si jakýkoliv doplněk u firmy objednat a nechat namontovat. Montáž oken se vyplatí přenechat specialistům.