Mějte své věci v bezpečí díky kvalitnímu sejfu

Zabezpečit svůj majetek, zejména peníze, šperky, nebo třeba vzácné sbírky a další cenné věci v rodinném domě nebo bytě lze nejlépe v kvalitním trezoru. Zrovna tak ve firemních kancelářích je mnohdy třeba bezpečně uložit různé důležité dokumenty, razítka, náhradní klíče apd.

Kvalitní sejf je řešením, které vám zajistí klid a jistotu, že cenné věci budete mít uložené bezpečně a spolehlivě. Nebudete se muset bát zlodějů ani živelní pohromy. Nabídka trezorů a sejfů je na dnešním trhu natolik pestrá, že každý zájemce určitě uvítá uspořádání trezorů přehledně na jednom místě. Spoustu druhů, značek, typů a velikostí sejfů najdete v internetovém obchodě Saffort, který na svých webových stránkách nabízí ucelený přehled, který výběr usnadňuje. Saffort sejf je ideální řešení pro každého.

Co dělat, než se rozhodnete

Především se neukvapujte a před online nákupem trezoru či sejfu si nejprve odpovězte na otázku:

  1. Co chcete do trezoru uložit a podle toho volte jeho velikost
  2. Čemu konkrétně by měl trezor zabránit? Krádeži, požáru nebo oběma rizikům?
  3. Jaká by měla být úroveň zabezpečení? Ta se liší pro dokumenty a pro šperky
  4. Jaká zvolit druh zámku? Klíčový nebo elektronický?
  5. Kam trezor umístit? Do skříně, do zdi nebo pod koberec do podlahy?

E-shop Saffort, fungující pro český i slovenský trh, nabízí několik druhů trezorů lišících účelem použití, velikostí, použitým materiálem, místem umístění a dalšími parametry:

Trezory na zbraně

V sortimentu jsou trezory na dlouhé i krátké zbraně. Vzhledem ke značné velikosti, robustnosti a váze trezorů na zbraně zajišťuje obchod Saffort jejich dopravu až k zákazníkovi

Ohnivzdorné trezory

Ohnivzdornost je zajištěna speciální výstelkou, pláštěm a lakem chránícím hotovost či důležité dokumenty, ale dokonce i šperky a jiné cennosti

Trezory do zdi

Jejich účelem je nejen chránit cennosti, ale také být nenápadnými v interiéru. V nabídce jsou jak levné trezory, tak dražší sejfy s elektronickým zámkem.

Domácí trezory

Obchod Saffort nabízí bezpečné nábytkové domácí trezory, které lze umístit i v kancelářích,hotelech a na dalších místech. Nemají sice certifikaci, ovšem díky silnému pancéřování splňují všechny potřebné bezpečnostní vlastnosti.